Pink najavila pauzu

599

Uoči nastupa na dodjeli CMA nagrada pjevačica Pink je u razgovoru za Entertainment Tonight otkrila da se povlači iz svijeta muzike na neko vrijeme.

Na nastupu u okviru dodjele CMA nagrada Pink su iz publike pratili najvjerniji obožavaoci – njen suprug Keri Hart, kćerka Vilou i sin Džejmson. Prije nastupa s pjesmom “Love Me Anyway” s Krisom Stapletonom razgovarala je s novinarima Entertainment Tonight o odgoju djece, karijeri i planiranom povlačenju.

“Jako mi je zabavno kad su na mom nastupu. Puno se zabavljaju”, objasnila je pjevačica koja će u januaru proslaviti 14 godina braka sa suprugom Kerijem. “On zaslužuje trofej!”, našalila se dodajući kako su prije doživljavali godišnjice puno ozbiljnije, a danas su sretni samo što su zajedno.

Konačno, Pink se osvrnula na svoj plan da u 2020. godini ostavi mikrofon i svjetla pozornice zamijeni s dječjom bukom i pripremama za školske projekte njene djece.

“Dvije i po godine smo bili posvećeni mojoj muzici, a Vilou se sada vraća u školu, dok će Džejmson krenuti u vrtić”, objašnjava ona i dodaje: “Sad je godina za porodicu, a i Keri ima dosta toga planiranog. On jepun podrške i prati me po svijetu, sada je njegov red”, prenosi Večernji.hr.

Pink, kojoj je pravo ime Alesia Bet Mur, je pop i R&B pjevačica uvijek je bila na glasu kao žena bez dlake na jeziku koja radi onako kako ona želi. Odrasla je u Dojlestaunu u Pensilvaniji. Još dok je bila dijete odrastala je uz neskladan brak svojih roditelja, a posebno je vezana bila za svog oca, koji je bio ratni veteran. Naučio ju je mnogim vještinama preživljavanja, kako se boriti, koristiti noževe i oružje.

Upravo ju je on uveo u svijet muzike kada ju je upoznao s muzikom Boba Dilana. Roditelji su joj se rastali prije njene desete godine, kada je popularna pjevačica počela sa svojom problematičnom fazom. Iako je imala astmu, to ju nije spriječilo da počne pušiti sa samo 9 godina. Svoju prvu tetovažu napravila je s 12 godina, a iste godine napravila je i pirsing na jeziku. U tom je periodu počela pisati i svoje prve pjesme.

Sa samo 14 godina počela se drogirati i bježati od kuće, a imala je i problema s policijom. Nakon razvoda roditelja živjela je s majkom, koja ju je sa samo 15 godina izbacila iz kuće zbog njenog ponašanja. Jedan period živjela je s prijateljima, a kasnije se preselila kod oca. Već tada bila je sigurna da se želi baviti muzikom koja joj je predstavljala bijeg od stvarnosti.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!