Vlada Srpske o Zakonu o uzurpacijama i dobrovoljačkim kompetencijama

563
Vlada Republike Srpske razmatra Prijedlog zakona o uzurpacijama i dobrovoljačkim kompetencijama, te Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o stvarnim pravima.
Na dnevnom redu su i Nacrt zakona o izmjeni Zakona o jedinstvenom registru finansijskih izvještaja Republike Srpske, kao i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o računovodstvu i reviziji, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću.

Biće razmotreni i informacija o problematici u privrednom društvu “Famos” – Fabrika motora Sarajevo Istočno Sarajevo, informacija o sporazumu o obezbjeđenju finansijskih sredstava za izmirenje obaveza za realizaciju projekta sanacije prizemlja objekta odjeljenja psihijatrije Bolnice “Dr Mladen Stojanović” Prijedor, te informacija o sporazumu o izmirenju obaveza u vezi sa izgradnjom objekta upravne zgrade sa administracijom Bolnice “Srbija” Istočno Sarajevo.

Na dnevnom redu današnje sjednice je i Prijedlog odluke o izradi plana parcelacije za auto-put Banjaluka – Prijedor po skraćenom postupku, te Prijedlog odluke o odobravanju isplate sredstava za socijalno zbrinjavanje radnika u iznosu od 735.370 KM.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!