ZAPALILA MALE EKRANE Zanosna kćerka čuvenog glumca u hit seriji

1452

Sinoć je premijerno prikazana serija “Dug moru”, a sudeći po prvoj epizodi – ovo ostvarenje će publiku u Srbiji zakovati ispred malih ekrana.

Ova dramska saga okupila je sjajnu glumačku ekipu – Dragana Mićanovića, Sergeja Trifunovića, Nadu Šargin, Minu Sovtić, Vesnu Trivalić i još niz drugih istaknutih glumaca…

No, posebnu pažnju u seriji privukao nam je lik mlade i lepe Olge – ćerke glavog protagonsite Periše (Dragan Mićanović).

Olgu tumači Ana Lečić, kćerka jednog od najpoznatijih i najboljih glumaca sa naših prostora – Branislava Lečića, a kako je sama otkrila medijima – ulogu je dobila preko kastinga i to poslije tri kruga.

Ana je čitavo djetinjstvo provela u školicama glume, ali je ipak u jednom trenutku života donijela odluku da se ne bavi ovom profesijom. Kratkotrajno se okrenula modelingu, ali ubrzo se ipak vratila prvoj ljubavi – glumi i krenula je stopama slavnog oca.

Studira glumu na jednom privatnom univerzitetu, a vjerujemo da je ovo samo prva uloga u nizu kojima će osvojiti srca publike – kako talentom, tako i prirodnom ljepotom i sofisticiranošću kojom prosto plijeni.

Podsjetimo, Ana je Lečićeva kćerka iz prvog braka sa suprugom Ivanom Vujadinović, a par ima i sina Ivana. Razveli su se 2007, a spekulisalo se da je razlog kraha preljuba – navodno je Ivana varala glumca sa 15 godina mlađim stjuardom, ali ovakvi navodi nikada nisu potvrđeni.

Inače, serija “Dug moru” sadrži elemente trilera i mitskih elemenata, ali u stvari predstavlja toplu ljudsku priču o porodici, žrtvi i beskrajnoj ljubavi. U seriji se miješaju sadašnjost i prošlost, prisutni i nestali, emocije i sjećanja, koristeći paranormalne i nadrealne elemente o legendama i “nemilim mjestima” Boke Kotorske u čijem je središtu mit da svake godine u moru završi sedam ljudi.

(Žena Blic)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!