Dobrodošli u kabare – Tanja Bošković

1308

Regionalna diva kinematografije i pozorišta Tanje Bošković gostuje u Banjaluci 27.09.2019. sa predstavom “Dobrodošli u kabare Beograd“ u velikoj sali Kulturnog centra Banski dvor.
Pored Tanje Bošković u predstavi se pojavljuje i poznati beogradski glumac Rade Marjanović, koji je i autor predstave, uz klavirsku pratnju Uroša Rankovića.
Predstava je nastala na osnovu tekstova Mome Kapora, Matije Bećkovića, Duška Radovića, Branka Ćopića i kompozicija Đorđa Marjanovića, Lea Martina, Novih fosila…

“Dobrodošli u kabare Beograd” na duhovit i ironičan način govori o djetinjstvu, ljubavi, prijateljstvu i vremenu o kojem danas često govorimo sa nostalgijom.
Ovo svojevrsno glumačko – poetsko veče predstavlja iskrenu ispovjest Tanje Bošković i Radeta Marjanovića čija interpretacija donosi uzbuđenje i emotivnost jedinstvenu na ovim prostorima.

Tanja Bošković jedna je od najboljih i najpopularnijih glumica u istoriji jugoslovenske i srpske kinematografije i pozorišta a publika je naročito pamti po rolama u filmovima “Okupacija u 26 slika”, “Balkan ekspres“, “Mala pljačka vlaka” i serijama “Priče iz radionice“, “Srećni ljudi“, “Policajac sa petlovog brda “….. U pozorištu je ostvarila više od 40 uloga glumeći na scenama Zvezdara Teatra, Ateljea 212, Jugoslovenskog dramskog pozorišta……

Rade Marjanović je prvak Pozorišta na Terazijama. U svojoj dosadašnjoj karijeri ostvario je više od 30 pozorišnih uloga a na malim ekranima je stekao popularnost glumeći u serijama “Bolji život“, “Stižu dolari“, “Metla bez drške“…..

KARTE U PRODAJI OD 6.SEPTEMBRA NA BILETARNICI BANSKOG DVORA.
Radno vrijeme za kupovinu karata :
– Radnim danima od 10 do 18 časova na biletarnici Banskog dvora (ulaz od Hrama Hrista Spasitelja), subotom od 10 do 14 časova.
Informacije i rezervacije putem FB stranice Venturo Banja Luka ili putem telefona 065 435 051 i 065 840 800.
Cijena karte 15 KM.
Dobrodošli u kabare !

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!