Aktivnosti za djecu i mlade u MZ u Banjaluci

675

U okviru programa „Banja Luka ljudskog lica“, Udruženje građana “Zdravo da ste”, uz finansijsku podršku Grada, organizuje besplatne radionice u sklopu projekta “Mjesne zajednice prijatelji djece i mladih”.

Aktivnosti su počele sinoć, 23. septembra u MZ Bulevar, i odvijaće se do 31.marta 2020. godine. UZ MZ Bulevar, radionice će biti održane i u mjesnim zajednicama: Borik, Obilićevo, Rosulje i Centar 1, organizovanjem sedmičnih aktivnosti kreativnog, rekreativnog i edukativnog sadržaja.

Kako su saopštili organizatori, cilj projekta je unaprijediti kapacitete i uslove zajednice da adekvatno odgovori na probleme i potrebe djece i mladih putem kreiranja sadržaja za kvalitetno provođenje slobodnog vremena i razvoja pozitivnih životnih vještina. Neke od planiranih radionica su: izrada nakita, oslikavanje cekera, muzike radionice, brejk dens, joga, prva pomoć.

Svi sadržaji su besplatni i namijenjeni su djeci i mladima.

Radionice se održavaju prema sljedećem rasporedu:

-ponedjeljkom – MZ Bulevar (Simeuna Đaka 15);

-utorkom – MZ Borik (Bulevar vojvode Živojina Mišića 25);

-srijedom – MZ Obilićevo (Cara Lazara 52);

-četvrtkom – MZ Rosulje- park Mladen Stojanović (Mladena Stojanovića 10);

-petkom  – MZ Centar 1 (Sime Šolaje 7).

Sve radionice počinju u 18.30 časova.

Organizatori su pozvali djecu i njihove roditelje da uzmu učešće u aktivnostima kreiranim prema njihovim interesima i pridruže se u njima najbližu mjesnu zajednicu.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!