“Jedva smo preživjeli Tursku, a Srbija izgleda kao Drim tim”

642

Košarkaška reprezentacija Srbije sa maksimalnim učinkom je završila prvu fazu Svetskog prvenstva i tako je još jedanput skrenula pažnju na sebe.

 “Orlovi” su ostavili jedan od najboljih utisaka, ako ne i najbolji od svih reprezentacija, pa sa pravom ulaze u drugu rundu sa velikim samopouzdanjem, piše “B92”.

Glavni kandidat za zlato, selekcija Sjedinjenih Američkih Država, muči se na startu takmičenja, što je pokazao i meč sa Turskom.

Američki novinar Mika Adams, koji je nekada radio za “ESPN”, a sada je urednik sajta “DAZN/NBA”, skeptičan je zbog igre SAD, ali je oduševljen Srbijom.

“Americi je trebalo da Mičel uhvati ofanzivni skok u poslednjem napadu četvrte četvrtine, potom da Tejtum dobije tri slobodna bacanja, pa onda četiri promašena slobodna bacanja Turske u produžetku, i to sve da bi preživjeli i dobili Tursku”, rekao je Adams.

“U međuvremenu, Srbija izgleda kao Drim tim i nije promašila nijedan šut na turniru”, zaključio je Adams u nastavku teksta.

Amerika se takođe plasirala u drugu fazu, a posljednji meč igraće u četvrtak od 14 časova i 30 minuta protiv Japana. SAD ne briljiraju u Kini, ali ne treba ih potceniti i staviti u drugi plan – oni su i dalje glavni favoriti.

Kada je riječ o nama, raduje što igramo odlično na početku turnira, ali ono pravo tek slijedi.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!