Monika Beluči u bikiniju na naslovnici popularnog magazina

1147

Italijanska ljepotica Monika Beluči oduševila modne kritičare na Venecijanskom festivalu, ali najomiljenija evropska glumica ne prestaje da oduševljava svoje vjerne pratioce na Instagramu.

Monika Beluči je na Venecijanskom festivalu uspjela da zasjeni i da razočara prisutne svojim odevnim komadima koje je izabrala za prestižni događaj.

Monika Beluči osvojila je filmsku scenu 2000. godine filmom “Malena”. Kontroverzna i provokativna uloga obezbedila joj je status najpoželjnije glumice. Možda danas ima 54 godine, ali to ne znači da joj ova dva broja nešto mogu.

Monika Beluči prije odlaska na Venecijanski festival napravila je set fotografija za magazin “Vanity Fair”.

Glumica je objavila fotografije u kupaćem kostimu i u providnoj haljini u boji kože i njeni pratioci nisu štedili riječi hvale na račun izgleda čuvene Italijanke.

Monika Beluči se 2013. godine rastala od francuskog kolege Vinsenta Kasela i nekoliko godina je uspešno sakrivala privatni žviot. Trenutno je u vezi sa 18 godina mlađim Nikolasom koji se nije pojavio sa njom na Venecijanskom festivalu.

Monika je sa Kaselom dobila dvije ćerke i kad su je pitali o rastanku odgovorila je – Bio je to odnos pun razmirica, kao i svaki drugi, i eto, tu smo gdje smo.

(ddl)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!