Nina Badrić i Đurologija na Kastelu u septembru

713

Brojne uspjehe koji su se zaredali proteklih mjeseci Nina Badrić odlučila je da proslavi na jedinstvenom koncertu – spektaklu u Banjaluci 13. septembra na tvrdjavi Kastel. Naime, njeni novi singlovi “Rekao si” i “Volim te, volim” ruše sve rekorde slušanosti, a brojni ljetni koncerti redom su rasprodani. Tako će dolazak u Banjaluku biti vrhunac uspješne ljetne turneje.

Za Ninu je posebna bila prošla godina u kojoj  je “pomela” top liste u regiji sa pjesmom “Rekao si” . Nakon te usljedila je njena autorska pjesma “Volim te, volim” koja je ovog ljeta osvojila srca obožavalaca i kritike i trenutno se nalazi na vrhu svih top lista. Jedna od najvećih diva ovih prostora osvojila je i brojne nagrade, a među njima i onu za pjesmu godine za hit “Rekao si”, te je proglašena pjevačicom godine po izboru nekoliko medija sirom regije.

Mnogo je razloga za druzenje sa Ninom na Kastelu, 13. septembra ove godine, sa pocetkom u 20:30, a nakon veceri romanticnih pjesama, slijedi vece humora i to odmah 14. septembra, takodje sa pocetkom u 20:30, kada na Kastelu gostuje Branko Đuric Đuro sa svojom autorskom predstavom “Đurologija”. Oborio je sve rekorde gledanosti u svijetu teatra i stand-upa u našoj regiji, predstava je do sada igrana 250 puta, sa preko 200 000 posjetilaca, ali jos ne prestaje oduševljenje publike.

Sve koji još nisu pogledali ovu kultnu predstavu, ali i “ponavljače” koji dolaze ponovno da uzivaju, Branko Đurić Đuro poziva po novu dozu smijeha, ovoga puta uz Đurine prijatelje goste.

Ulaznice za oba dogadjaja su u prodaji u sistemu kupikartu.ba i na platou ispred Boske.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!