Partizan dominirao, i na kraju slavio protiv Malatije

607

Fudbaleri Partizana pobijedili su turski tim Malatia Sport rezultatom 3:1 u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope.

Crno-bijeli su na početku meča dominirali i već u 4. minutu su poveli sa 1:0 golom Omara Sadika. Iako je Partizan neosporno imao nekoliko odličnih prilika tokom prvog poluvremena, ona najbolja je bila u 26. minuti preko Sume, ipak rezultat je ostao nepromijenjen. Bila je to i jedna od najboljih prilika u prvom dijelu – ali je golman Malatije u tom momentu bio na visini zadatka.
Odmah na početku drugog poluvrmena na teren je istrčao Takuma Asano, prvi Japanac u redovima Partizana. Vrlo brzo imao je šansu, ali je ponovno golman Malatije izašao je kao pobjednik. Ipak nakon 22 minute provedene na terenu Asano se upisao u strijelce.
Da pobjeda bude ubjedljiva pobrinuo se Suma u 80. minutu golom iz penala. Asano je ubacio loptu sa lijeve strane, jedan igrač protivničke Malatije igrao je rukom, pa je opravdano dosuđen penal.
U 84. minuti nakon niza promašaja, udarcem iz kornera pogodkom protivničke ekipe značajno su povećane šanse Turaka pred revanš!
Pobjeda od 3:1 crno-bijelima bi trebalo da bude dovoljna u revanšu koji je na rasporedu za sedam dana.
PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!