Rihanna senzacionalno miriše,a sad se se saznalo i koji parfem koristi

933

Poharala je muzičku, modnu i beauty scenu i jedna je od najuticajnijih slavnih osoba današnjice koja ne mari ni za čije mišljenje, a uz sve to, čini se da miriše neodoljivo. Cijeli svijet se pita – koji to parfem Rihanna koristi?

 

Da pjevačica s Barbadosa Rihanna ima senzacionalan miris, kako su neki rekli – “miriše nebeski”, poznato je već godinama, no tajna koja se krije iza njezinog mirisa nikada nije bila otkrivena, sve do sad kada je misterij otkriven na Instagram profilu njenog prijatelja.
Brojne slavne osobe koje su se s njom susrele to su potvrdile – Jennifer Lawrence koja se s njom susrela na premijeri filma kasnije je kazala da je Rihanna “bila predivna, imala je jako mekanu kožu i mirisala je odlično”, a to je izjavila i reperica Cardi B na dodjeli ovogodišnjih BAT nagrada. Osvojila je i pjevača Nick Jonasa (koji je neuspješno pokušao zavesti pjevačicu), a pomirisao ju je i voditelj popularnog showa Graham Norton kako bi se uvjerio u ono o čemu svi bruje. Zaintrigiralo je to javnost pa se svi pitaju koji parfem ona koristi i je li moguće mirisati kao ona.
Pjevačica je još 2010. godine izbacila liniju od 11 parfema u saradnji s brendom Parlux, a u svom Fenty brendu također ima nekoliko parfema sa svojim potpisom. Posljednji miris izbacila je prošle godine, ali  glasine kažu kako Rihanna ne nosi parfeme iz svojih kolekcija. Tajnu o njenom neodoljivom mirisu otkrio je njen prijatelj na Instagramu putem videa 2016. godine, a obožavatelji su sada “iskopali” članak iz te godine kako bi to potvrdili. Rihanna se navodno kune u parfem Love, Don't Be Shy by Kilian, koji je izašao još 2007. godine i koristi ga i danas.

NEW YORK, NY - JUNE 06: Rihanna makes an appearance at Stance for the Clara Lionel Foundation on June 6, 2018 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Stance)

Getty Images for Stance

Iako je vjerojatno nećemo nikada pomirisati i uvjeriti se, beauty mogulica, kako svi kažu, miriše kao skupi slatkiš – parfem sadrži mirisne note marshmallowa, vanilije i karamele, s podnotama citrusa i bijelog cvijeta dok je baza slatkasta.

 IZVOR -gloria.hr
PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!