Filmska ljubavna priča slavnog glumačkog para

618

Čuvena Penelope Kruz važi za jednu od najljepših glumica u Holivudu, a njeno srce osvojio je španski glumac Havijer Bardem. Strast među njima planula je na snimanju filma “Šunka, šunka” Bigasa Lune iz 1992. godine, kada su se prvi put sreli, ali problem je bio u tome što je glumica bila maloljetna.

– Da li je bilo hemije? Naravno! Dovoljno je da pogledate film, on je dokument te hemije, ostvarenje koje ćemo pokazivati djeci i unucima. Privlačnost je postojala od starta, ali ona je bila maloljetna. Imala je tek 16 godina kada smo snimali, a ja 21, te se ništa nije moglo ni desiti. Bilo je vrlo hrabro od njenih roditelja da joj daju da u tako mladim godinama snimi jedan vrlo provokativan film pun eksplicitnih scena. Kada bi moja ćerka meni donijela u tim godinama takav scenario, nema tih para zbog kojih bi joj dozvolio da snima taj film. Nema šanse – rekao je Havijer za strani medij “GQ”.

Nakon toga filma, Havijer i Penelope su ostali u kontaktu i povremeno se viđali na prestižnim dodjelama filmskih nagrada. Tako je bilo sve do 2007. godine kada ih je na setu spojio Vudi Alen i njegov film “Viki Kristina Barselona”.

– Da, opet smo radili zajedno i opet je hemija bila više nego očigledna, ali ništa se nije dešavalo. Ne znam da li iz neke stidljivosti da se napravi prvi korak ili zbog želje da budemo maksimalno profesionalni. U svakom slučaju, ništa se nije dogodilo i došao je poslednji dan snimanja, kada mi je prošlo kroz glavu: Mi moramo da se napijemo! Srećom, zajednički prijatelj je priredio žurku, i ostalo je istorija. Hvala bogu – rekao je on uz osmjeh.

Njihova ljubav od prvog dana privlači veliku pažnju, a oni se svim snagama trude da svoju privatnost čuvaju od znatiželjnih medija i javnosti.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!