FIAT prodao 3.000.000 jedinica iz porodice 500

683

Italijanski automobilski gigant FIAT prodao je 3.000.000 jedinica iz porodice 500.

To je posljednji u nizu rekorda koje je postavila koju čine modeli 500, 500L i 500X i koja prolazi kroz proces evolucije kako bi zadovoljila sve različitiju klijentelu po pitanju godina, ukusa i potreba vezanih za mobilnost.

Tromilioniti automobil iz porodice modela 500 koji je prodat u Evropi bio je novi, ekskluzivni FIAT 500C Star.

On je postavio još jedan rekord za uspešnu porodicu modela koja je već osvojila publiku legendarnim modelom FIAT 500, urbanim automobilom za kupce koje zanima stil i mobilnost, potom svestranim modelom 500L, idealnim za mlade porodice, a potom i modelom 500X, najboljim italijanskim krosoverom sa kojim se uživa u dnevnim gradskim avanturama.

Uspeh porodice modela 500 je svjetski. Zanimljivo je da je 62% modela prodato izvan Italije, koja je i dalje najveće tržište, a za njom idu Ujedinjeno Kraljevstvo, Francuska, Njemačka i Španija.

Rekordni model 500 je kabriolet sa Stella White bojom spoljašnosti ukrašenom pink nijansama koje savršeno idu uz ekskluzivnu unutrašnjost koja je u kombinaciji boje bijelog pjeska i crne boje sa elegantnim Matelassé elementima sa detaljima od eko-kože i utkanim tamno-crvenim logom modela 500.

Jedna od tajni uspjeha ovog modela je njegova sposobnost da istražuje nove teritorije, stvarajući porodicu automobila koji su veoma različiti u pogledu namjene, oblika i karaktera ali svi dijele isti, nepogrešivi FIAT 500 oblik.

Simbol italijanske proizvodnje poznat širom svijeta kao izraz stila, konstantne inovacije i vrhunskog kvaliteta, FIAT 500 je prekršio tradicionalna pravila na svom matičnom tržištu, pokazavši da mali gradski automobil može da postane svetski hit i stvori čitavu porodicu zabavnih, pristupačnih automobila koji naglašavaju slobodu izbora i korišćenja. FIAT 500 danas pravi još jedan veliki korak napred uvođenjem važnih novina, kao što su dve nove najjače verzije – Star i Rockstar.

Reflektori su takođe upereni i u novi model 500X, koji je kompletno redizajniran prošlog septembra kako bi nastavio da igra vodeću ulogu. Ovaj model je ubjedljivi lider u svom segmentu u Italiji i konstantno je u top 10 najboljih modela u Evropi još otkad se pojavio na tržištu 2014. godine.

Ponos italijanske proizvodnje, novi FIAT 500 X kombinuje vanvremenski stil i tehnologijom dizajn sa inovativnom koja će zadovoljiti najnovije potrebe vezane za mobilnost.

Ovaj model nije slučajno bio prvi FIAT automobil koji je dobio nove, efikasne i inovativne FireFly Turbo 1,0 i FireFly Turbo 1,3 motore koji predstavljaju najnoviji tehonloški rekord FCA grupacije u domenu motora.

Udobni 500L, koji predstavlja idealno rješenje za potrebe savremenih porodica, zaokružuje porodicu modela 500.

Osvježen 2017. godine, ovaj model savršeno otjelotvoruje koncept “kul i sposobnog” automobila koji kombinuje legendarni stil modela 500 i savršeno funkcionalan italijanski dizajn.

Koja je tajna ovog modela? Još više prostora, još više tehnologije i mnogo karaktera.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!