“Nektar OK fest” pripremio brojne pogodnosti: Spremni paketi 4+1

1526

“Nektar OK fest” se i ove godine pobrinuo da najljepše trenutke na Tjentištu podijelite sa prijateljima, a riječ je o posebnoj “OK akciji – OK avantura za 5”.

Paket “OK kamp prijatelj/OK kamp + ulaznica” 4 + 1 gratis košta 140 KM. Po cijeni četiri paketa za boravak u “OK kampu” i mogućnost prisustva svim koncertima unutar festivalske zone na Tjentištu, pet prijatelja imaće priliku da uživaju u sjajnom festivalskom programu ovogodišnjeg šestog po redu “Nektar OK festa”.
Paket “OK fest/OK kamp + ulaznica + prevoz” 4 + 1 gratis košta 280 KM. Oni koji žele da iskoriste organizovani prevoz do festivala imaju mogućnost da izaberu ovaj paket koji osim trodnevnog boravka u “OK kampu” i ulaznica za sve koncerte uključuje i prevoz iz većih gradskih centara u BiH do Tjentišta i nazad. I u ovoj opciji pet prijatelja će uživati u OK avanturi po cijeni četiri paketa.
Ove posebne pogodnosti možete iskoristiti do 30. maja.
Ovogodišnji “Nektar OK fest” se održava 12/13/14 jula 2019.godine, a ono što vas očekuje tamo su tri dana dobre muzike. Među bendovima koji će nastupiti su “Franc Ferdinand”, “Dubioza kolektiv”, Nele Karajlić, “Brkovi”, “Goblini”, kao i Edo Maajka, “Partibrejkersi”, “Pips, Čips & Videoklips” i “Helem nejse”. Na drugoj bini čekaju vas “Let 3”, Vojko V, “Iskaz”, M.O.R.T, “Bjesovi” i Đorđe Miljenović, a na OK ljetnjem stejdžu Mladen Tomić, Nebs Džek i Space Motion.
(Glas Srpske)
PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!