VELIKO INTERESOVANJE Za manje od sat vremena rasprodate ulaznice za Exit

751

Za manje od sat vremena rasprodate su jednodnevne ulaznice po poklon cijeni za ovogodišnji Exit festival koji se održava od 4. do 7. jula u Novom Sadu.

Protok servera za onlajn prodaju ove godine bio je dodatno pojačan navalom kupaca iz preko 70 zemalja, dok je ispred centralne blagajne “Gigstix” u jednom tržnom centru Novm Sadu, gužva počela da se formira već u osam ujutru, navodi se u saopštenju organizatora.
Interesovanje za ovogodišnje izdanje festivala je, kako se ističe, najveće do sada, a glavni razlog je impresivan muzički program koji predvodi rok bend “The Cure”, sastav o kome se trenutno najviše priča “Greta Van Fleet”, nekrunisani kralj grime scene “Skepta” i nova hip-hop diva IAMDDB, čuveni di-džej Karl Koks, popularni di-džej tandem Dimitri Vegas i Like Mike, kao i hitmejkeri J Snake, “The Chainsmokers” i drugi na više od 40 bina i muzičkih zona širom Petrovaradinske tvrđave u Novom Sadu.
Na Exitu se očekuju posjetioci iz Velike Britanije, Holandije, Turske, Slovačke, Rusije, Italije, Švajcarske, Austrije, Ukrajine, Mađarske, Finske, Češke, Njemačke, Norveške, Grčke, Švedske, ali i nekih dalekih zemalja kao što su Kina, Alžir, Tunis, Indija, Brazil, Egipat, Kuvajt, Ujedinjeni Arapski Emirati, Japan, Australija, Singapur, Izrael, Meksiko, Sjedinjene Američke Države, Kanada i Južna Afrika.
Već je popunjeno preko 70 odsto kapaciteta tvrđave, pa se onima koji još nisu obezbijedili ulaznice savjetuje da požure i na vrijeme obezbjede ulaznice za ovaj spektakularni muzički dogadjaj.

 

(srpskainfo.com)
PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!