Poslije prvog mjesta na „Bilbordovoj“ listi – novi singl trojca “Jonas Brothers”

549

Protekle nedelje bile su burne za ljubitelje trojca “Jonas Brothers”. Poslije velikog povratka, odnosno singla “Sucker”, koji je ubrzo zauzeo i prvo mjesto na „Bilbordovoj“ listi “Hot 100”, planetarno popularni trio predstavio je pjesmu “Cool”.

Da bi na pravi način ispratili singl, Nik, Džo i Kevin, još jednom udružuju snage sa rediteljem koji je radio i na prethodom spotu.

 

Jonas Brothers – “Cool”
Entoni Mandler, vraćajući gledaoce u Majami osamdesetih godina, kanališe bezvremenski MTV duh u svojoj dekadentnoj slavi.

Odgovarajući na to, MTV je premijerno emitovao spot na MTV lajvu i opštepoznatim “Viacom Times Square” bilbordima.

“Jonas Brothers” trenutno rade i na novom dokumentarnom filmu. Prošlog mjeseca su najavili partnerstvo sa “Amazon Studios”, “Philymack” i “Federal Films” – divizijom “Republic Records”, koji će izdati film o bendu, koji će ekskluzivno biti prikazan na “Amazon Prime Video” u više od 200 država.

Grupa je muzičku karijeru počela 2006. godine albumom “It's About Time”, čime je obilježen početak nove ere u pop muzici.

Do danas su prodali više od 17 miliona primjeraka albuma, i sakupili više od milijardu strimova, a veliko im je priznanje i nominacija za nagradu Gremi u kategoriji najboljeg novog izvođača 2009. godine.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!