PREDSJEDNIK BRANI SRBINA Palota: Volio bih da imam 22 Kolarova u timu

446

Prvi čovjek Rome Džejms Palota izjavio je da bi volio da u timu ima 22 fudbalera kao što je kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov.

Palotine riječi dolaze nakon što je već duže vrijeme iskusni lijevi bek u sukobu sa navijačima rimskog kluba, bez obzira na sjajne igre, pa su “ultrasi” više puta isticali uvredljive transparente protiv Kolarova, posljednji put u utorak protiv Porta u osmini finala Lige šampiona.

– Nema sumnje da je apsolutni profesionalac Kolarov. Svaki dan prvi dolazi na trening, a odlazi među posljednjima. Čvrst je momak, ne voli društvene mreže, ne pije, samo trenira jako i naporno – rekao je Palota za italijanske medije.

Palota je uputio i poruku navijačima Rome da pruže podršku Kolarovu.

– Kolarov zna ponekad da napravi grešku, kao i svi mi. Nadam se da će navijači shvatiti, fudbalere kao što je Aleksandar želis da imaš svih 22 u timu – naveo je on.

Isto tako, Palota je izrazio nezadovoljstvo rezultatima ekipe Euzebija Di Frančeska ove sezone.

– Iskreno, nisam uopšte zadovoljan. Mislim da moramo da budemo drugi ili treći u Seriji A, kada se sve pogleda… Mnogo smo bodova ispustili u finišu utakmica, to je za mene frustrirajuće. Ipak, razumijem da je Serija A najteža liga u Evropi, vjerujem da ćemo završiti među četiri najbolja – poručuje Amerikanac.

U odbranu Kolarova ranije je stao i kapiten Danijele De Rosi, ali “ultasi” još nisu zaboravili riječi Srbina “da navijači ne razumiju najbolje fudbal” i to što se raspravljao sa njima poslije katastrofalnog poraza od Fjorentine (7:1).

(Tanjug)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!