Ovo je heroj koji je spasio čovjeka iz hladnog Vrbasa (FOTO)

1103

Njegoš Đekanović, policijski službenik PS Banjaluka – Lazarevo, noćas je spasio život muškarcu koji je skočio u rijeku Vrbas s mosta u Slatinskoj ulici u banjalučkom naselju Trapisti.

Mladić koji je skočio u Vrbas upućen na Kliniku za psihijatriju

Mladić D. D. (26), koji je protekle noći u Banjaluci skočio u rijeku Vrbas, upućen je na dalje liječenje na Kliniku za psihijatriju, saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Dramatična akcija spasavanja odigrala se oko 00.50 časova. Policija je dobila anonimnu dojavu da se na mostu nalazi muškarac, koji namjerava da skoči u rijeku. Po dolasku policijske patrole muškarac je već skočio u hladni Vrbas. Patrola je uočila kako pluta nizvodno od mosta pa je Đekanović, rizikujući vlastiti život, odmah sa sebe skinuo unifrmu i uskočio u rijeku za njim.

– Policijski službenik uskočio je u vodu i živog ga izvukao na obalu. Muškarcu je ukazana pomoć i sanitetski vozilom Službe hitne medicinske pomoći prevezen je u Univerzitetsko klinički centar Republike Srpske na dalje liječenje – saopšteno je iz PU Banjaluka.

(srpskacafe.com)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!