Bojan Unčanin, trener rukometaša Borca: Sudije su nam skrojile poraz od Sloge

379

Bojan Unčanin, trener rukometaša Borca, nakon poraza od Sloge iz Gornjeg Vakufa (26:24), rekao je da je domaći tim više želio pobjedu, da je bio borbeniji ali i da su sudije kumovale porazu Banjalučana.


Banjalučani, koji su gubili veći dio susreta, osam minuta prije kraja su prešli u vođstvo, međutim, do kraja meča nisu postigli više nijedan gol, odnosno, postigli su tri ali su sva tri poništena.

Trener Borca Bojan Unačnin ističe da je Sloga više željela pob.edu što je bilo presudno u ovom meču.

– Mi smo znali da je Sloga kvalitetna ekipa, ali smo odigrali ispod svojih mogućnosti. Iako je kvalitet na našoj strani, domaći rukometaši su taj nedostatak kvaliteta nadoknadili velikom borbenošću koja je nama nedostajala. Uprkos tome, mi smo došli u priliku da pobijedimo, poveli smo, a onda su sudije koje su u prvih pedeset minuta sudile maksimalno korektno došle do izražaja. Poništili su nam tri gola od koji je jedan sumnjiv, a dva su bila potpuno čista što nam je priznao i delegat meča. Imali smo i dva sumnjiva isključenja zbog čega smatram da su direktno uticali na rezultat – objasnio je trener Banjalučana Bojan Unčanin.

(Srpskainfo)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!