Karmelo Entoni u Hjustonu

532

Sjajni košgeter Karmelo Entoni dogovorio je sve uslove i on će uskoro zvanično postati član Hjuston Roketsa. Bivši “ol-star” igrač, iza kojeg su ipak najbolje igračke godine, igraće za veteranski minimum.

Tako će se treći pik sa čuvenog drafta 2003. (prvih pet: Džejms, Miličić, Entoni, Vejd, Boš) pridružiti Džejms Hardenu i Kris Polu u pokašaju da dođu do NBA prstena i da sa trona skinu Golden Stejt Voriorse.

Entoni i Roketsi su došli do verbalnog sporazuma i krilni košarkaš bi trebalo da zvanično potpiše sa “Raketama” kada se vrati iz Afrike, saznaje renomirani novinar Šems Čaranija.

Karmelo je prošle godine nastupao za Oklahoma Tandere, u koje je trejdovan iz Njujork Niksa, ali se nije previše proslavio.

Nedavno je poslan u Atlantu, u zamjenu za Denisa Šrudera, ali je svima odmah bilo jasno da će Hoksi samo otkupiti njegov ugovor i da će “Melo” postati slobodan agent.

Njegovo ugovor je bio u posljednjoj godini i vrijedan je 28 miliona dolara, a tu cifru će vjerovatno u cjelokupnoj vrijednosti i dobiti. Sada, može da bira novu sredinu i da potpiše novi ugovor, sa bilo kojom novom ekipom, i da zaradi dodatno novca.

U Hjustonu se ne očekuje da dobije finansijski jak ugovor jer, em Roketsi nemaju previše novca u budžetu, em Karmelu pare ove sezone sigurno nisu problem, a o dužini saradnje još nema vjerodostojnih informacija.

Entoni će se u Teksasu priključiti bivšem treneru Majku D'Antoniju.

(B92)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!