ŽFK Banjaluka na putu opstanka u Premijer ligi

333

ŽFK Banjaluka na najboljem je putu da obezbijedi status premijerligaša i sljedeće sezone.

Iako start prvenstva nije bio obećavajući, stvari su krenule u pozitivnom smjeru kada je ekipu preuzeo trener Željko Durić. Opstanak bi mogao da bude osiguran već za vikend kada Banjalučanke gostuju u Srebreniku.

“Kako stvari sada stoje veoma smo blizu. Dok se ne odigra svaka utakmica što se tiče teorije, mi idemo na pobjedu. Nadamo svim trijumfima bez obzira na interesovanje protivnika koji imaju isti cilj”, rekao je Đurić.

Strateg Banjalučanki istakao je dobre uslove za rad bez obzira na sve poteškoće. Klub je pregrmio krizne momente i Durić se nada povratku ekipe u vrh bh. fudbala. Dobri rezultati      potrebni su za popularizaciju ovog sporta u gradu na Vrbasu. Klub ulaže velike napore na svim nivoima, a omasovljenje omladinske škole donijelo bi boljitak i za prvi tim.

“Animacija tih djevojaka zavisi od rezultata prvog tima tako da je važno da opstanemo u Premijer ligi. Ostvarili smo infrastrukturne uslove, stalno treniramo na pomoćnom terenu Gradskog stadiona tako da ima sve uslove da nastavimo kao i do sada”, dodao je Durić.

A šestu godinu zaredom ŽFK Banja Luka organizovaće donatorsko veče. Tradicionalna “Žuto plava noć, crvene boje” održaće se sutra u 19 časova u hotelu Bosna. Nova je to prilika da se klub zahvali svojim prijateljima, ali i skupi određena sredstva za lakše funkcionisanje ovog kolektiva.

(ATV)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!