Borac večeras igra meč sezone

431

Rukometaši Borca večeras igraju najvažniji meč sezone – revanš četvrtfinala Kupa BiH protiv Vogošće.

Ako se zna da je prvi duel u Sarajevu okončan bez pobjednika (25:25), te da bi eventualnim trijumfom Banjalučani postali prvi favoriti da organizuju završni turnir, onda je jasno zašto je večerašnja bitka biti ili ne biti za “crveno-plave”. Mjesto poprišta je “Borik”, a početak je zakazan za 19 časova.


Nakon remija u prvoj utakmici, nadamo se plasmanu na F4, na kojem imamo dobre šanse
Bojan Unčanin

Borac je ispao iz trke za titulu, pa će učiniti sve da osvoji barem utješni trofej. Na ruku mu ide i podatak da Vogošćani biju šampionski boj sa Izviđačem, te da vjerovatno ključni susret igraju već za vikend u Ljubuškom.

– Protiv Vogošće smo igrali već tri puta ove sezone, tako da se dobro poznajemo. Slaviće ekipa koja bude imala više motiva i koja je svježija izašla iz teškog rasporeda. U prvoj utakmici smo igrali neriješeno, pa se sada kao domaćini sa pravom nadamo plasmanu na F4, na kojem imamo dobre šanse da odemo do kraja – izjavio je trener Bojan Unčanin, a prenio zvanični klupski sajt.

Mladi stručnjak očekuje da Vogošča u Banjaluci igra sa 100 odsto snage jer je, kako kaže, uspjela da “napuni baterije”.

– Oni su možda u mislima u utakmici sa Izviđačem, ali ovdje se neće predati. Mislim da će biti motivisani i odmorni jer su u prošlu srijedu bili slobodni, za razliku od nas, a u subotu su kod kuće igrali protiv Kaknja. U tom duelu su imali mogućnost da nosiocima igre smanje minute. Bez obzira na sve, vjerujem da imamo snage za pobjedu – istakao je Unčanin.


Niko nije na nas stavljao poseban pritisak, ali mi hoćemo da se opravdamo publici u “Boriku”, jer smo posustali u prvenstvu
Đorđe Ćelić

Kapiten Đorđe Ćelić istakao je da kompletan igrački kadar ima poseban motiv, a to je da se iksupi publici i gradu zbog izgubljene titule šampiona.

– Imamo potrebu da donosimo trofeje u klub. Niko nije na nas stavljao poseban pritisak, ali mi hoćemo da se opravdamo publici u “Boriku”, jer smo posustali u prvenstvu. Želimo da se revanširamo svom gradu i publici tako što ćemo osvojiti Kup. Imamo dobar rezultat iz prvog meča, očekujem punu dvoranu koja će nam dodatno podgrijati želju i motiv – jasan je korpulentni pivot.

Cijena ulaznice je pet konvertibilnih maraka, a ulaz za penzionere i djecu mlađu od 12 godina je besplatan.

(srpskacafe.com)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!