NBA: Poznati parovi plejofa, Bjelica ide na “Bradu”

357

Prethodne noći u NBA ligi odigrani su posljednji mečevi ligaškog dela i poslije 82 odigrane utakmice poznati su svi parovi doigravanja.

Najzanimljivije i uzbudljivije bilo je na Zapadu, gdje je Minesota u direktnom duelu eliminisala Denver Nagetse.

Čini se da je najviše profitirala Oklahoma koja je pobjedom nad Memfisom i porazom Jute od Portlanda “skočila” na četvrto mjesto na Zapadu.

Hjuston je još ranije obezbjedio prvo mjesto, drugo pripada Golden Stejtu, a onda redom idu Portland, Oklahoma, Juta, Nju Orleans, San Antonio i Minesota.

Plej-of na Zapadu izgleda ovako:
Hjuston (1) – Minesota (8)
Golden Stejt (2) – San Antonio (7)
Portland (3) – Nju Orleans (6)
Oklahoma (4) –Juta (5)

Na istoku stanje isto nije bilo poznato sve do posljednjih mečeva. Možda i najzanimljiviji meč prve runde biće između Toronta i Vašingtona, gdje se očekuje da “puca” na sve strane, iako je se radi o duelu prve i osme ekipe.

Na drugom mjestu završio je Boston koji će imati težak posao sa Milvokijem, dok ćemo gotovo sigurno gledati odličnu seriju Filadelfije i Majamija. Za kraj, “Kralj” Lebron Džejms i Klivlend igraće u prvoj rundi sa Indijanom, koju predvodii sjajni Oladipo.

Plej-of na Istoku izgleda ovako:
Toronto (1) – Vašington (8)
Boston (2) – Milvoki (7)
Filadelfija (3) – Majami (6)
Klivlend (4) – Indijana (5)

Plej-of kreće 14. aprila. Prva utakmica na programu je u subotu od 23:30 kada će Reptorsi u Torontu dočekati Vašington Vizardse. U nastavku večeri igraće Filadelfija 76ersi i Majami Hit, odnosno Portland i Nju Orleans.

(srpskacafe.com)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!