PDP: Netačne premijerkine izjave o Ivanićevoj Vladi, izmišljene bajke

579

Premijerka koja se ne libi da  javno saopšti da je za nju ”opozicija nebitna” otišla je i korak dalje – sve što je Željka Cvijanović izjavila o Vladi Mladena Ivanića je LAŽ, navodi se u saopštenju za javnost PDP-a kojeg prenosimo u cjelosti.

Podsjećamo premijerku da je za 24 mjeseca vlade Mladena Ivanića isplaćeno 26 penzija – od kojih su 24 redovne i dvije koje je njen šef Milorad Dodik ostao dužan u prvom mandatu.

Stvarna istina je da je Cvijanovićeva jedini premijer u čijoj istoriji su: propale tri banke (od kojih jedna dva puta), propale Robne rezerve; propalo preduzeće ”Nikola Tesla”, propao ”Farmland”, BDP po glavi stanovnika najniži u regionu (niži od BDP po glavi stanovnika u FBiH za 7 odsto), preduzeća iz Srbije sa sjedištima iz Republike Srpske pobjegla u FBiH, ukupan dug stalno raste, sva javna preduzeća u gubicima, penzije najniže u regionu…

U mandatu Željke Cvijanović plate nisu porasle ni za marku, rasla je jedino politička i svaka druga korupcija. I zbog svega toga, jedino u mandatu Željke Cvijanović Republika Srpska godišnje ostane bez grada veličine Trebinja.

Jasno nam je da premijerki smeta odličan PDP-ov ”Program obnove Republike Srpske”, ali nema potrebe da lažima o prethodnicima i izmišljenim bajkama o sebi srozava dignitet institucije Vlade Republike Srpske, navodi se u saopštenju za javnost PDP-a.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!