“Tattoo”: Novi album, tv premijera spota, svirka

804

Na konferenciji za medije koja je danas održana u Multimedijalnoj sali RTV doma obratio se Mihajlo Vukić Miki u ime grupe “Tattoo” i u ime RTRS-a, u čijoj produkciji je izdat album “U nebogled”, Maja Tatić (Muzička produkcija RTRS), Dunja Ivić (Služba za komunikaciju i promociju RTRS) i Ognjen Radumilo (montažer spota „Para“) .

Mihajlo Vukić Miki zahvalio je RTRS-u na podršci i svima, koji vole i prate rad grupe “Tattoo”, jer kako je istakao, situacija u kojoj se nalaze nakon smrti Dalibora Popovića Mikše „veoma dirljiva“ za preostale članove grupe. Miki je poručio svima da bend nastavlja da radi, za početak organizovanjem „Tribute“ večeri, a i sljedeći album, sa tekstovima i muzikom Dalibora Popovića, već je u pripremi.

Maja Tatić je u ime RTRS-a rekla da je ovo deseto izdanje Muzičke produkcije RTRS i da je logično bilo nakon saradnje sa bendom “Tattoo” u prethodnim godinama da RTRS bude podrška i da pod njegovim okriljem izađe album.

Ognjen Radumilo, koji je montirao spot za pjesmu „Para“ sa albuma „U nedogled“, i čija premijera je sutra uveče (utorak) u 20.10 na programu RTRS, rekao je da su emocije bile najzaslužnije za rad na spotu jer su on i Mikša dugogodišnji prijatelji i da je on u spotu ispratio Mikšine želje i zamisli.

Služba za komunikaciju i promociju pozvala je još jednom sve ljubitelje benda “Tattoo”, kao i sve ljubitelje dobre muzike i svirke, da dođu na “Tattoo Tribute Night” posvećenu Daliboru Popoviću Mikši sutra, u utorak, 13. marta od 19 časova u “Rock Symphony Cafe”.

.
Ideja iza “Tattoo Tribute Night” jeste dobra zabava i da se još jednom oda poštovanje čovjeku koji je dugi niz godina stvarao dobru muziku na našim prostorima.

Na Tribute večeri nastupa “Tattoo acoustic” i specijalni gosti: bendovi „Ultrazvuk“, “Tupas mene”, “Sopot”, „Lady D“ „Balkan Expres“, Vanja Mišić i Maja Tatić.

A svi oni, koji ne budu mogli doći da u “Rock Symphony Cafe” pogledaju premijerno spot, moći će ga vidjeti i na RTRS u 20 časova i 10 minuta!

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!