Cvijanović: SNSD sigurno pobjeđuje, ankete to pokazuju

646

SNSD sigurno pobjeđuje i kandidati koji dolaze iz SNSD-a će definitivno pobijediti na sljedećim izborima, rekla je premijerka Srpske Željka Cvijanović u emisiji “Telering” nan RTRS-u. Ona je dodala da sve ankete koje se ovdje rade to pokazuju.

“I ankete koje rade stranci i one koje radimo mi i ankete koje radi opozicija, a dobija ih od stranaca, pokazuju manje više iste rezultate. Ubjedljivu prednost ima SNSD i ubjedljivu prednost imaju kandidati SNSD-a”, istakla je Cvijanovićeva.

Ona je naglasila da oko kandidata i direktnog povezivanja za nečije ime, to nije poznato ni u opoziciji.

“Ne treba govoriti da je stvar završena. Kandidati će se znati kad se potpiše lista i pošalje CIK-u”, dodala je premijerka Srpske.

Cvijanovićeva, koja je i potpredsjednica SNSD-a, kaže da je priča o kandidatima za izbore preuranjena, ali da će kandidati SNSD-a, ma ko im bio protivkandidat, ubjedljivo pobijediti.

(RTRS)

PODIJELI

2 KOMENTARI

  1. Da nije malo prerano uopšte komentarisati o rezultatima izbora do kojih ima još mnogo i svakakve kombinacije u opciji i svašta se može izdešavati dotle . Normalno je da onaj ko ulazi u izbornu trku vjeruje u pobjedu ,ali je neozbiljno davati ovakve izjave i biti ovoliko samouvjeren pored ovoliko afera i neregularnosti u radu vladajućih institucija,nebrige za narod posebno mlade koji odoše u kolonama ,pa bi se trebali zapitati svi ko će glasati i kako će pobijediti kad smo u većini na dnu dna . Hvalimo se otvaranjem javnih kuhinja ,a to još jednom dokazuje “čega se pametan stidi ,budala se ponosi ” . Zato i pozicija i opozicija nebi smjeli biti sigurni u pobjedu ,bar gledajući situaciju sad i ogorčenje naroda i i da se više nevjeruje . N I K O M E!!!

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!