RK “Borac m:tel”: Hvala svima!

427

RK “Borac m:tel” zahvaljuje se svim učesnicima donatorske večeri „Zajedno za Borac“, koja je sinoć održana u hotelu Bosna u Banjaluci.

Posebnu zahvalnost dugujemo predsjedniku Republike Srpske, Miloradu Dodiku, koji je donirao 50.000 KM, premijerki Srpske, Željki Cvijanović, odnosno Vladi Republike Srpske, koja je, takođe, donirala 50.000 KM.

Takođe, hvala i svim drugim donatorima, kompanijama i pojedincima koji su se odazvali našem pozivu i uplatili sredstva za pomoć našem klubu, u cilju skupljanja sredstava za unapređenje funkcionisanja kluba i prevazilaženja finansijskih problema.

Napominjemo da smo veoma srećni i zadovoljni što smo dobili podršku velikog broja učesnika javnog i političkog, društvenog, privrednog i sportskog života Banjaluke, Republike Srpske, ali i BiH kao i iznosom prikupljenih sredstava, koja će nam u velikoj mjeri pomoći u našem funkcionisanju.

Ukoliko nastavimo ovim tempom, sigurni smo da ćemo vrlo brzo riješiti se svih naslijeđenih opterećenja i osigurati nesmetan rad i funkcionisanje kluba u cjelini, ali i vratiti Borac m:tel na mjesto koje mu pripada – u Evropu, navode u RK “Borac m:tel”.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!