Govedarica: Vlast legalizovala otimačinu javnih resursa građana, to ukidamo nakon izborne pobjede

401

Predsjednik Srpske demokratske stranke Vukota Govedarica prisustovao je danas okupljanju članova Područnog odbora Jug, Gradskog odbora Srpske demokratske stranke Banja Luka u banjalučkom naselju Rekavicama.

Govedarica se u obraćanju članovima i simpatizerima Srpske demokratske stranke zahvalio na pozivu i istakao da je moto rada i funkcionisanja Srpske demokratske stranke posvećenost narodu i svim građanima i briga o njihovim svakodnevnim problemima.

„Srpska demokratska stranka je i u prošlosti a i danas bila posvećena problemima i brigama običnog čovjeka. Dok su se neki drugi politički subjekti i njihovi predstavnici potpuno odrodili od naroda, na čije probleme gledaju samo iz udobnih fotelja sedamnaestog sprata zgrade Vlade, Srpska demokratska stranka je u narodu i uz narod. Ovaj veličanstveni skup to potvrđuje. I ovaj skup je dokaz sigurne pobjede Srpske demokratske stranke na oktobarskim izborima“- rekao je Govedarica.

Predsjednik SDS-a Vukota Govedarica razgovarao je sa građanima manjačkog platoa, naselja Karanovac, Krupa na Vrbasu, Kola, Bočac, Rekavice, Agino selo, Krmine i drugim građanima iz južnog dijela Banjaluke o problemima sa kojima se ovi građani susreću.

Govedarica je istakao da će prva stvar koju će Srpska demokratska stranka uraditi nakon pobjede na Opštim izborima u oktobru 2018. godine jeste ukidanje i promjena nedavno izglasanog Zakona o koncesijama Republike Srpske kojim je trenutna vladajuća većina u Republici Srpskoj praktično legalizovala otimačinu javnih resursa građana Republike Srpske, saopšteno je iz SDS-a.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!