Folk pjevačica tvrdi: Skoro cijela estrada se drogira!

910

Nakon što je u javnost procurio snimak na kojem se vidi kako Darko Lazić, navodno, šmrče bijeli prah, uslijedila je oštra osuda javnosti, ali i kolega. Goga Sekulić, jedna je od rijetkih koji su javno podržali mlađeg kolegu, u razgovoru za “Alo!” ističe da se gotovo cijela estrada drogira i da je Laziću afera namještena. 

Svi živi se drogiraju, za mene to nije normalno. Nije mi jasno zašto napadaju jednu ili dvije osobe kada se 99 odsto ljudi sa estrade drogira.

To je javna tajna i svi se prave ludi, pa na kraju strada neko ko nije ni kriv, ni dužan. Konkretno mislim na Darka Lazića, i vjerujem da mu je ta afera namještena. Darko je moj dragi kolega i izuzetno ga poštujem i volim – započinje Goga priču za “Alo!” i dodaje mu je i lično pružila podršku.

Darka često srećem na aerodromu, jer, uprkos svemu, on i dalje radi punom parom. Kada smo se nedavno sreli, samo sam mu rekla: “Pusti, tebra, nemoj da se nerviraš”, a on se nasmiješio – ispričala je pjevačica, koja uživa u stabilnoj vezi sa 15 godina mlađim izabranikom.

(Alo)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!