PDP: Markovićeva brani kriminal, kao poslanik sjedi 12 godina, dobila nepun milion, nije uradila nijednu korisnu stvar

375

Saopštenje PDP-a prenosimo u cjelini:

Jučerašnji napad Milice Marković na potpredsjednika PDP Igora Crnatka još jednom potvrđuje da su ona i SNSD uvijek u funkciji zaštite kriminalaca, te prikazuje svu frustraciju i mržnju, koju gospođa Marković ima prema PDP-u.

Gospođa Marković staje u zaštitu osoba iz kriminalnog miljea, sa teškim krivičnim djelima, samo zato što je to prirodno okruženje SNSD-a i zato što od te grupe smiješnih istetoviranih pozera očekuje da će je štititi kad dođe do političkih promjena u Republici Srpskoj.

PDP podsjeća javnost da gospođa Marković od 2006.godine, već skoro 12 godina, sjedi u Parlamentarnoj skupštini BiH i da joj je za to vrijeme isplaćeno nepunih 1 milion KM, na ime plata i naknada.

Gospođa Marković, kao “bosanski” poslanik, za to vrijeme nije uradila nijednu korisnu stvar za Republiku Srpsku, niti je ostala upamćena bilo koja njena inicijativa ili prijedlog.

Međutim, s obzirom da je u javnosti glavna asocijacija na gospođu Marković to što se protiv nje vodi ozbiljna međunarodna antikorupciona istraga u Savjetu Evrope, ostaje da se vidi da li su, pored građana Republike Srpske i BiH, i građani drugih država uplaćivali značajne iznose na račune Milice Marković.

PDP obećava građanima da će se nakon narednih izbora u Republici Srpskoj izgraditi pošteno i pristojno društvo, u kojem će osobe poput Milice Marković biti potpuno marginalizovane, navodi se u saopštenju za javnost ove stranke.

Pročitajte još:  Marković: Crnadak srpski autošovinista koji pokušava da “šamara” Srpsku

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!