Otmena i diskretna siva

739

Sudeći prema najnovijim kolekcijama najpoznatijih svjetskih dizajnera, siva boja obilježiće i ovu hladnu sezonu. Zastupljeni su svi tonovi ove boje, od srebrnastih preko svjetlijih pa sve do zagasitih, tamno sivih modela.

Uz zimski ambijent sjajno se uklapaju neutralne boje, među kojima posebno mjesto zauzima otmena i diskretna siva!

Sudeći prema najnovijim kolekcijama najpoznatijih svjetskih dizajnera, siva boja obilježiće i ovu hladnu sezonu. Zastupljeni su svi tonovi ove boje, od srebrnastih preko svjetlijih pa sve do zagasitih, tamno sivih modela, a što se dezena tiče, u trendu su i karirani i geometrijski.

Osim toga, ova boja je i vrlo praktična, pa uz nju lako možete da kombinujete različite komade u drugim bojama poput ljubičaste, plave, zelene, zemljanih i tonova dragog kamenja.

Izgledaćete sjajno, bilo da se opredijelite za haljinu bez rukava uz efektni kaiš i kratke čizmice od sjajne crne kože, prsluk, džemper ili pončo uz džins, ili kaput. Sivo odijelo ili sako uz elegantne pantalone u istoj nijansi jedna je od ležernih, a ipak elegantnih kombinacija za gotovo svaku priliku.

Možete da se pojavite i u za totalno sivom izdanju ili da ovu boju osvježite nekim modnim dodatkom poput kaiša ili obuće u drugoj boji, izbor je na vama, pišu Večernje novosti.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!