Radionica zdrave hrane

556

Udruženje DRIP (djeca, roditelji i porodilje)  zajedno u saradnji sa Bio shop-om Jana i Portalom zdravog života Medici.com Mozaik medicinskih komunikacija organizuje radionicu pripreme zdrave hrane za sve roditelje koji žele naučiti kako da na najjednostavniji način pripreme djeci zdrav i izuzetno ukusan obrok.

Radionicu će voditi Jelena Pušac Broćilović, majka tri djevojčice koja će iz svog iskustva podjeliti sa svima nama recepte koje koristi u svojoj porodici i koji su joj olakšali da na najprirodniji način izgradi odličan imunitet svoje djece.

Na radionici ćemo praviti:

.
Smoothie od zobenih klica kao odlično prirodno sredstvo za izbacivanje šlajma kod djece;
Puding od bundeve;
Domaću čokoladu koja se ne kuva;
Zdrave gumene bombone za imunitet;
Jafa tortu bez brašna, jaja i šećera;

Cilj radionice je da se roditeljima približi način pripreme zdrave hrane koji ne mora biti ni komplikovan, a ni skup, te da se na taj način djeca od djetinjstva uče ishrani bez šećera i suvišnih nezdravih masnoća.


Sve namirnice za pripremu ovih recepata nam je obezbjedio Bio shop Jana u kojem možete pronaći sve proizvode organskog porjekla i sve ono što je neophodno za pravilnu i uravnoteženu zdravu ishranu.


Radionica će trajati od 12 do 15 časova (subota 23. decembar), košta 10 KM, te sve zainteresovane molimo da se prijave na mail djecaroditelji@gmail.com, s obzirom da je broj polaznika ograničen.

Dođite da se družimo, zajedno kuvamo i uživamo u slatkim ukusima zdrave hrane,……Vaš DRIP (Ulica Vase Pelagića 10).

(Uno portal)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!