Šta se danas dešavalo na Gradskom stadionu – iz ugla čitaoca Uno portala

486

Pismo koje je stiglo u našu redakciju objavljujemo u cjelosti, bez korekcije, uz napomenu da prenosimo isključivo stavove  čitaoca, koji ne predstavljaju stavove redakcije, ograđujemo se i od istinitosti činjenica u pismu: 

.
“Poštovani,
Dobar dan! Ovom prilikom Vas, kao portala koji prenosi duh prave Banjaluke, obavjestavam o desavanjima na utakmici FK Borac- NK Široki Brijeg.

Naime, nakon ubacivanja grudvi u teren nekolicine navijača, glavni sudija susreta je odlucio da prekine utakmicu uz opomenu navijačima na Istocnoj tribini.

Po drugom prekidu, sudija je odlucio da obustavi utakmicu dok se ne isprazni kompletna Istočna tribina. Navijači su je napustili samovoljno. Na toj istoj tribini je bilo oceva, deka, unuka i kćeri koji su dosli pogledati posljednju utakmicu FK Borac.

Svi mi smo napustili utakmicu i zaputili se ka Zapadnoj tribini. Očekivali smo da će redari i uprava dopustiti ulazak navijača.

Desilo se apsolutno suprotno, navijači nisu pušteni da udju na tribinu. Nakon pokušaja da se izvrši doplata da bi se ušlo na Zapadnu tribinu, policija i redari su to odbili uz povike da se odmaknemo.

Nakon toga smo pokušali kupiti ulaznice po redovnoj cijeni gdje nam je saopšteno da ulaznica više nema, sto je apsolutna besmislica jer je popunjenost Zapadne tribine bila 10%.

Nakon toga su pozvane Jedinice za Podršku MUP-a RS koji su pod prijetnjama otjerali sve Borcevce koji su čekali rasplet situacije ispred Zapadne tribine.

Tako su sve deke, bake, ocevi sa kćerkama i sinovima ostali uskraćeni za gledanje utakmice voljenog kluba.

Kao student Filozofskog fakulteta imam obavezu da se pitam. Ovom prilikom se pitam čiji je propust to sto tribine gradskog stadiona nisu očišćene?

Takodje, da li je ovo odnos koji dolikuje najtrofejnijem FK iz Banjaluke i RS? Ko je to uzeo za pravo da zaboravi na individualizaciju odgovornosti i kazni mene za propuste i djela drugih ljudi?

Pitanja je pregrst, a Vama se izvinjavam na dugom tekstu. Nadam se da ćete objaviti vijest u cilju dostavljanja stvarne situacije javnosti Banjaluke”.

(ime autora poznato redakciji)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!