“Kraljevi” poklekli pred “kraljem”, Bogdanović pet poena (VIDEO)

363

Sakramento Kingsi poraženi su noćas od Kavsa u Klivlendnu sa 101:95 a srpski reprezentativac Bogdan Bogdanović meč je završio sa pet poena. Marjanović ponovo nije igrao za Detroit. Minesota bez Bjelice dobila LA Kliperse, za koje nije igrao Teodosić.

Iako su vodili na poluvremenu, odnosno tokom većeg dijela utakmice, Sakramento Kingsi ipak nisu mogli protiv razgoropađenog Lebrona Džejmsa, koji sasvim sigurno igra svoju najbolju sezonu u karijeri.

Meč je odlučen u posljednjem minutu, kada je Džejms prvo blokirao Hilda pri prednosti gostiju od dva poena, a nedugo zatim pogodio ključnu trojku za odlazak na pet poena prednosti dvadeset sekundi pre kraja.

Lebron je meč završio sa 32 poena, 11 skokova i devet asistencija, a najveću podršku imao je od Lava sa 18 i Grina sa 17 poena.

U redovima tima iz glavnog grada Kalifornije najistaknutiji su bili Rendolf sa 18 i Hild sa 17, dok je Bogdanović uz već pomenutih pet poena imao i pet aistencija i dva skoka, za 18 minuta na parketu.

Detroit Pistonsi su bez Bobana Marjanovića u igri poraženi na svom terenu od Milvokija sa 104:100 (Dramond 27 – Adetokumbo 22), dok je duel Minesote i LA Klipersa pripao “Vukovima” rezultatom 113:107, uz napomenu da na tom meču nisu igrali Miloš Teodosić i Nemanja Bjelica, koji su i dalje povrijeđeni, javlja RTS.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!