Novogodišnje srce: Druženje sa Vanjom Mišić i Lukijanom Ivanovićem

751

U subotu 2. decembra čeka nas jedan sjajan dvojac, dobro poznat svima koji iole prate muzičku scenu. Radi se o fenomenalnoj Vanji Mišić i sjajnom Lukijanu Ivanoviću, koji će se u Tropic centru Banjaluka družiti sa svojim fanovima i promovisati akciju “Novogodišnje srce” ( od  10:30 do 12:30 časova).

Cilj je prikupiti što više slatkiša i igračaka za mališane iz socijalno ugroženih porodica. Na ulazu će vas dočekati volonteri koji će vas uputiti na lokacije slatkih korpi.

Kao i svake godine tako i ove, obići ćemo djecu iz socijalno ugroženih porodica u nekoliko opština u Republici Srpskoj ( Srbac, Krupa na Uni, Oštra Luka, Vukosavlje, Pelagićevo) , te jednu opštinu u Federaciji ( Sanski Most). Takođe, paketićima ćemo kao i svake godine obići na području Banja Luke Sigurnu kuću i djecu hospitalizovanu u UKC RS, te djecu u Centru za rehabilitaciju sluha i govora.

Možete nam pomoći tako što ćete svoje donacije donositi radnim danom i subotom u Sani Optic u Gospodskoj ulici, radnim danom od 8 do 11časova u kancelarije organizacije Budimo ljudi (tržni centra Ekvator), te u prostorije magazina Lola (Bulevar vojvode Stepe Stepanovića 185, pored kafića Modena), radnim danom od 8 do 17 časova.

Podržite našu akciju kako bi smo paketićima obradovali što više djece za novogodišnje praznike.

Dječiji osmjeh je najveći poklon za sve nas!
Budimo lljudi, poručuju iz “Budimo ljudi”.

(Uno)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!