Tvrdi da čovjek nije bio na Mjesecu, ima nešto čudno na kacigi (VIDEO)

954

Iako se tročlana ekipa vratila sa misije sa 110 kilograma kamenja i ostalih uzoraka, mnogi i dalje sumnjaju da je NASA iscenirala odlazak na Mjesec.

“Ovo je mali korak za čovjeka, ali veliki za čovječanstvo”, rečenica je koju je davne 1969. godine izgovorio američki astronaut Nil Armstrong, prvi čovjek koji je zakoračio na Mjesec i tako ušao u istoriju.

Decenijama su teoretičari zavjere vodili polemiku o tome da li je Nil hodao po Mjesecu, a posljednjih dana su pažnju preusmerili na tročlanu ekipu “Apolo 17”, posljednju u nizu misija “Apolo”, čiji je snimak sletanja na Mjesec objavljen 1972. godine, prenosi Alo.

Na Jutjubu se pojavio snimak koji navodno “dokazuje” da se slijetanje na Mjesec nije dogodilo, već da je NASA sve iscenirala. Svoje tvrdnje potkrepljuju fotografijom kacige astronauta, na kojoj se vidi odraz drugog čovjeka koji nije obučen u svemirsko odijelo!

– Izgledalo mi je malo čudno, pa sam pomoću softvera izdvojio fotografiju i uočio figuru nekog čovjeka koji nije u svemirskom odijelu, već u nekom prsluku! Takođe, čini se da ima malo dužu kosu – tvrdi korisnik Jutjuba koji je postavio snimak.

Da li njegova teorija “pije vodu”, pogledajte u snimku koji slijedi:

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!