Izložba grafika Admira Ganića

787

Samostalna izložba grafika autora Admira Ganića iz Sarajeva pod nazivom ‘’Izložba grafika’’, biće otvorena u utorak, 21. novembra  u 19 časova u Kulturnom centru UDAS Banjaluka, Ulica Sime Miljuša 2. Riječ je o četvrtoj izložbi koja se predstavlja u okviru kulturne manifestacije ‘’Jesen grafike 2017’’.

 Biografija:

Admir Ganić rođen je u Sarajevu 1987. godine. Diplomirao je na Akademiju likovnih umjetnosti u Sarajevu, smjer Grafika, u klasi profesora Salima Obralića, gdje je nakon toga završio i postdiplomske studije. Do sada je izlagao na dvije samostalne i mnoštvo kolektivnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Dobitnik je Prve nagrade u oblasti grafike na Nagradnom konkursu za likovne radove studenata u Mostaru, 2010. godine. Član je Udruženja likovnih umjetnika Bosne i Hercegovine. Od 2011. do 2015. radio je kao profesor crtanja u Srednjoj školi primijenjenih umjetnosti u Sarajevu. Trenutno boravi u Ljubljani.

Kulturna manifestacija ”Jesen grafike 2017” realizuje se od oktobra do decembra 2017. godine i u okviru iste predstavljau se grafičari/ke koje je odabrao Umjetnički savjet Kulturnog centra UDAS na osnovu raspisanog javnog konkursa.

U okviru navedene manifestacije predstaviće se ukupno 6 (šest) izložbi grafičkih crteža umjetnika/ca iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.

Izložba će biti otvorena do 5. decembra 2017. godine i ista će biti dostupna za posjetioce radnim danom i subotom od 9 do 15 časova.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!