Srbija se za Mundijal sprema sa Kinom i Korejom

403

U terminima baraža za odlazak na Mundijal u Rusiju selekcija Slavoljuba Muslina će odigrati dva prijateljska meča, 10. novembra u Gvanžuu protiv domaćina Kine i 14. novembra u Busanu protiv Јužne Koreje

Fudbalska reprezentacija Srbije putuje na Daleki istok. U terminima baraža za odlazak na Mundijal u Rusiju selekcija Slavoljuba Muslina će odigrati dva prijateljska meča, 10. novembra u Gvanžuu protiv domaćina Kine i 14. novembra u Busanu protiv Јužne Koreje.

U moru provjerenih i neprovjerenih informacija koje ovih dana kruže o sudbini Muslina na klupi “orlova” i eventualnom dolasku Dragana Stojkovića Piksija na njegovo mjesto, posebno u oči upada podatak da će selekcija Srbije prvo gostovati u gradu u kojem je Stojković već treću sezonu trener Gvanžu RF.

Biće interesantno vidjeti da li će Muslin zapravo do tada biti na klupi Srbije, pošto se medijske spekulacije o njegovom odlasku sporadično pojačavaju iz dana u dan, pa bi tako postao prvi selektor u istoriji evropskog fudbala koji je odveo svoju reprezentaciju na neki Mundijal, a smijenjen je prije njegovog početka. Muslin će inače spisak kandidata za ova dva meča saopštiti za sedam dana.

(Novosti)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!