Goca otkrila zašto je 1999. godine napustila Tap 011

1364

Tap 011 svojevremeno bio je jedan od najpopularnijih bendova u SRJ. Goca Tržan i Ivana Pavlović bile su vokali grupe koja je bila poznata po hitovima “Bunda”, “Pozovi 95”, “Gaće”.

Grupu je prva napustila Goca i nastavila uspješnu solo karijeru kao pop pjevačica, a potom i Ivana koja je prešla u rok bend Negativ koji je takođe bio veoma popularan sastav.

Iako je Tap 011 nastavio da postoji i publici predstavio još jednu pjevačicu, Anu Štajdohar, svi su Tapovce znali po “originalnom” tj. prvobitnom sastavu.

Medijima su kolale priče da se prvobitna postava promijenila zbog nesuglasica oko finansija.

“Poslije proslave nove 1999. imali smo veoma malo nastupa i nismo imali novca. Sve je počelo da ide veoma traljavo. Ipak, prelomni trenutak je bio kada sam krenula kod zubara sa 50 maraka u džepu. Počela sam da razmišljam šta ako mi zubar popravi ovaj zub i shvati da imam još jedan karijes, a ja nemam kako da se vratim kući.

Ne bih imala para za taksi nego bih morala da sjednem na autobus, a Goca sam iz Tap 011. Samo mi je kliknulo da treba da odem iz grupe. Bila je veoma loša energija među nama, Pera i ja nismo govorili već godinu dana. Ja sam pjevala neke pjesmice sa ogromnim dekolteom i prosto se nisam osjećala da tu pripadam.

Pozvala sam ih na večeru i saopštila im da napuštam grupu. Naravno, rekla sam da ću da ispoštujem sve dogovorene nastupe kako oni ne bi bili na gubitku i sačekaću dok ne nađu novog člana. Oni su mi sutra javili da sam slobodna,” rekla je Goca u emisiji Iz profila na Grand televiziji.

Nakon njenog odlaska, grupa je objavila pjesmu “Plava”, u kojoj pjevaju o glupoj i lijepoj plavuši. Pjesma je postala hit, a bila je posvećena upravo Goci.

Desetak godina kasnije, Tap 011 je ponovo na okupu. Iako ne snimaju nove pjesme, nastupaju u originalnom sastavu kad god ih pozovu širom regiona.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!