PDP: Klokić odgovoran za predstavništvo u Izraelu, a priča o rasipništvu

572

PDP smatra da je ministar Zlatan Klokić posljednji čovjek na svijetu koji može da govori o rastrošnosti i razbacivanju državnog novca, jer je on jedan od direktno odgovornih za veliku aferu sa nepostojećim predstavništvom Republike Srpske u Izraelu.

Ovo predstavništvo, koje i dalje uopšte ne radi i koje vodi čovjek koji je persona non grata za izraelske institucije, dobija redovne tranše iz budžeta Republike Srpske svaki mjesec i predstavlja simbol netransparentnog i rastrošnog ponašanja.

Ministar Klokić nikada nije odgovorio na tvrdnje iz pisma Ministarstva inostranih poslova Izraela o tome da Predstavništvo Republike Srpske ne postoji i da su šefu tog predstavništva sva vrata izraelskih institucija zatvorena, čime je Republika Srpska izložena međunarodnoj blamaži.

Budući da se i u ovom slučaju radi o ogromnim troškovima na račun građana Republike Srpske, napominjemo da je PDP protiv svake vrste rastrošnosti i pozivamo ministra Klokića da precizira na koga je mislio, navodi se u saopštenju PDP-a.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!