Profesor Atom večeras u centru Banjaluke: Obećava smijeh, nova znanja i super nagrade

1675

I ove godine, naučnik i zaljubljenik u prirodne nauke profesor Atom u sklopu kampanje „Lajk za pametnu energiju” putuje širom Bosne i Hercegovine. Njegova misija je da mladi kroz zabavu, ali i odrasli, usvoje nova znanja o značaju energetske efikasnosti i pametne upotrebe energije.

Profesor Atom poziva mlade i građane da mu se pridruže na sjajnom druženju za cijelu porodicu, u srijedu, 19.07.2017. godine, ispred robne kuće Boska u Banjaluci, na adresi Trg Krajine 2, sa početkom u 19 časova.

Na ovom edukativnom i zabavnom događaju Profesor Atom će predstaviti „Virtual Reality”- VR igricu, koja će posjetiocima omogućiti da zakorače u virtuelni svijet i na posve drugačiji način se edukuju o energetskoj efikasnosti, pokažu koliko znaju, te otkriju nove načine uštede energije u svakodnevnom životu.

Profesor Atom obećava mnogo smijeha, nova znanja o energetskoj efikasnosti i super nagrade.

Kampanja „Lajk za pametnu energiju” se realizuje u okviru projekta „Zeleni ekonomski razvoj” koji u BIH implementira Razvojni program Ujedinjenih nacija (UNDP), uz finansijsku podršku Vlade Švedske, Fonda za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske i Fonda za zaštitu okoliša Federacije BiH, u saradnji sa Ministarstvom spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH, entitetskim ministarstvima prostornog uređenja, kantonalnim ministarstvima, te drugim partnerima.

Projekat „Zeleni ekonomski razvoj” ima za cilj stvoriti uslove za investicije u projekte energetske efikasnosti, povećati broj „zelenih radnih mjesta“, te doprinijeti razvoju tržišta što vodi ka privrednom rastu i razvoju BiH.

Više informacija o projektu ”Zeleni ekonomski razvoj” možete pronaći na web stranici www.ba.undp.org kao i na facebook stranici www.facebook.com/Profesor.Atom.

(unoportal.net)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!