Balaban najavio osnivanje novog kluba: Nećemo da budemo poltroni i ulizice malih bogova

1398

Dojučerašnji visoki funkcionoer DNS, Budmir Balaban, i odbornici ove stranke Stojan Vukajlović i Nenad Šibarević, te nezavisni odbornik Milenko Jaćimović, najavili su osnivanje nezavisnog kluba „Sloboda“ u Skupštini grada Banjaluka.

Istupanje iz DNS Balaban je objasnio činjenicom, kako kaže, da ne žele da budu „poltroni i ulizice malih bogova, koji su umislili da su veliki“.

– Odlučili smo da ostanemo vjerni javnom interesu i zbog toga smo morali da se raziđemo od uskog stranačkog okvira u kojem nema mjesta za nas, koji hoćemo da budemo slobodni, ni za građane. Nas ne zanima ni opozicija ni pozicija u Skupštini. Baš nas briga za njima, mi hoćemo da zastupamo praktične politike i javne interese – rekao je Balaban.

Dodao je da su ponosni što su izašli iz pozicije, te da se nadaju da će „njihova mrvica narasti do grudve“, te poručili da grudva zna biti jako nezgodna.

Tvrdio je i da bi klub mogao da broji i do devet nezavisnih odbornika, aludirajući i na dva odbornika koji su nedavno napustili NDP, za koje tvrdi da još traže svoje mjesto.

Predsjednik novog kluba biće Milenko Jaćimović, a zamjenik Nenad Šibarević.

Ova četiri odbornika obećavaju da će se zalagati za interese građana, a ne svoje lične, te za nova radna mjesta, više investicija, a manje birokratije, razvoj sela, kao i vrtić i port za svako dijete.

(EuroBlic)

PODIJELI

1 komentar

  1. U cijem interesu si u protekloj deceniji radio Balabane??? Zna se, za svoj licni interes. Sada kada je cesma presusila, kada si provaljrn da si kao pijavica isisavao gradski budzet i punios svoje dzepove, sada si se sjetio interesa gradjana. Od mrvice se ne pravi grudva, mrvicu pojedu…

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!