“Afere” sa ženama: Emotivnom porukom za suprugu Nole engleskim medijima začepio usta

4096

Novak Đoković je na najbolji mogući način dao odgovor na brutalne napade engleskih medija, koji su u seriji tekstova, nakon njegovih sjajnih igara na Vimbldonu otvorili navodne afere sa drugim ženama.

Upravo je 10. jul i godišnjica braka Novaka i Jelene, pa je on na svom profilu na Instagramu objavio njhovu zajedničku fotografiju, uz emotivnu poruku koju je posvetio supruzi.

Srećna godišnjica braka mojoj srodnoj duši. Zahvalan sam ti na postojanju u mom životu, jer uz tebe i tvoju ljubav uspevam da budem svesniji onoga što negujemo i onoga za šta je vredno boriti se u životu. Zahvalan sam ti što si posvećena majka, velika podrška i oslonac svima koji smo u tvojoj blizini. Volim te iz sveg srca – napisao je Đoković.

Najbolji srpski teniser je na taj način na najbolji mogući način zapušio usta engleskih novinara, koji posljednjih nekoliko dana ne prestaju da pišu o njegovom privatnom životu i izmišljaju i recikliraju afere.

Novi udarac može da im zada ukoliko nastavi sa sjajnim partijama na Vimbldonu, pa najprije da savlada Manarina, a do kraja, ukoliko nastavi u tom ritmu može i da osvoji čuveni pehar po 4. put, čime bi mogao i da svrgne Endija Marija sa 1. mjesta na ATP listi.

Novak i Jelena su se vjenčali 2014. godine na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, čime su krunisali višegodišnju vezu iz školskih dana. U braku su dobili sina Stefana, a Jelena je sada u drugom stanju i očekuje se da u septembru dobiju i drugo dijete, javlja Telegraf.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!