Subotić: Ne jurim novac, hoću da igram u Borusiji

423

Srpski fudbaler Neven Subotić nema namjeru da napusti Borusiju iz Dortmunda, već želi da se ovog ljeta nametne novom treneru Peteru Bošu.

Subotić je počeo pripreme sa “milionerima”, sa kojima ima ugovor još godinu dana, nakon isteka šestomjesečne pozajmice u Kelnu.

– Sada je nova situacija za mene u Borusiji, došao je novi trener Boš i prvo što želim da ga upoznam, a i on mene. Ne znam kolike su šanse da ostanem, ali želim da se nametnem. Hoću da se fokusiram samo na fudbal i Borusiju – rekao je Subotić za njemački Kiker.

Naglašava da ne želi da promijeni sredinu zbog novca poslije poziva klubova iz SAD, za čije je mlađe reprezentativne selekcije nekada nastupao.

– Ne plašim se izazova i konkrencije, nikad i nisam. Neću ići negdje zbog novca, sportski faktor je presudan – poručio je 28-godišnji štoper koji je posljednjih godina imao mnogo problema sa povredama.

Subotić će imati jaku konkurenciju u pristiglim Omereom Toprakom iz Bajer Leverkuzena i Dan-Akela Zagadua iz Pari Sen Žermena, pored prošle sezone standarnih Marka Bartre i Sokratisa Papastopulosa.

Subotić je već devet godina fudbaler Borusije, sa kojom je osvojio dvije titule Bundeslige, jedan nacionalni kup i igrao finale Lige šampiona, javlja Tanjug.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!