Uno radio: Danas u 18.15 izvlačenje dobitnika vrijedne nagrade “najljepši osmijeh”!

1007

Konačno je došao i 1. jul, dan koji su mnogi čekali !

Danas u 18:15 saznaćemo ime dobitnika vrijedne nagrade “najljepši osmijeh” – najljepših cirkonijumskih krunica, u vrijednosti do 3.500 KM, u zavisnosti od medicinskih indikacija!

Javno izvlačenje dobitnika, u prisustvu sponzora nagradne igre, Implantološkog centra LOTUS DENT, biće obavljeno danas 1. jula u 18:15h uživo u programu Uno radija (107,5 MHz).

Podsjećamo, pravila nagradne igre smo objavljivali periodično  putem Facebook stranice UNO Banjaluka.

U današnjem izvlačenju učestvuju svi koji su se prijavljivali od 6. do 30. juna, ostavljali broj telefona u “inboks” naše stranice (dobitnika danas odmah zovemo i uključujemo u program) i koji su dobili jedinstvene takmičarske brojeve. Sa jednog profila bila je moguća samo jedna prijava za učešće u nagradnoj igri.

Takođe, kao što smo ranije naveli u pravilima, na dan izvlačenja (danas) nije moguće prijavljivanje novih učesnika.

VAŽNO: Svi učesnici moraju biti dostupni danas od 18:15h. U slučaju da telefonski broj dobitnika ne bude dostupan, izvlačimo novi broj i takođe ga pozivamo i uključujemo u program. Dakle, tada ne morate slušati radio ako niste u prilici, biće dovoljno da samo budete dostupni.

Pravila koja su objavljivana proteklih dana, od 6. do 30. juna,  možete pročitati ovdje.

SREĆNO SVIMA !

 

LOTUS DENT je specijalistička ambulanta oralne hirurgije. Nalazi se u Ulici Petra Preradovića broj 21 u Banjaluci.

Pored implantologije u ovoj ustanovi možete dobiti i najsavremenije protetske radove na bazi cirkonijuma. Garantovano najbrže i najkvalitetnije cirkonijumske zube izrađuju u roku od 24 do 48 časova (uz prethodni dogovor).

Zahvaljujući najsavremenijoj CAD CAM tehnologiji dostigli su sami vrh po pitanju kvaliteta i brzine izrade cirkonijumskih zuba.

Iz tog razloga su i željeli da ovu radost podijele sa Vama u ovoj nagradnoj igri na vašem i našem Uno radiju.

Na čelu stručnog tima LOTUS DENTA nalazi se dr Igor Đurić, specijalista oralne hirurgije sa preko 20 godina iskustva u zubnoj tehnici i 15 godina rada u stomatologiji.

Telefoni: +387 51 260 340, +387 65 444 744, www. lotusdent.ba

       
 dr Igor Đurić

 


             Prikaz softverskog planiranja i dizajniranja cirkonijumskih zuba

 

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!