Počinje “Jelen Kup 2017”, predstavljen koncept turnira uz druženje sa novinarima

1521

Povodom održavanja manifestacije “JELEN KUP 2017” sportski novinari i organizatori družili su se  danas u Jelen pub-u “Debela Berta”. Pored brojnih kolega, bila je prisutna i Uno ekipa.

Ovom prilikom novinarima je predstavljen koncept turnira koji se ove godine održava četvrti put i to u šest gradova ( Pale, Gradiška, Sokolac, Trebinje, Bijeljina, Banja Luka). Na “sportskom doručku” bili su prisutni predstavnici svih medija u Republici Srpskoj.

Da napomeno, već je poznato i ime prvog učesnika završnog turnira JELEN KUP 2017 u Banjoj Luci, a riječ je o ekipi “Caffe Verona” koja je bila najbolja na prvom kvalifikacionom turniru na Palama.

Nakon Pala, na redu je i Gradiška, gdje su već odigrani prvi susreti a pobjednik će biti poznat 30.juna kada je zakazano finale.

Oba turnira karakteriše veliki broj posjetilaca, o čemu dovoljno govori informacija da je finalu na sportskim terenima na Koranu prisustvovalo skoro 1000 gledalaca.

Ovo sve je dokaz da su fudbalski zaljubljenici prepoznali značaj i kvalitet ovog turnira, kao kompanija MOLSON COORS i brend Jelen pivo, koje već četvrtu godinu za redom podržava ovaj amaterski turnir.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!