Za viši nivo trke – NIKE LUNAR SKYELUX

679

Kreirana za udobnost, Nike Lunar Skyelux Running Shoe se preporučuje trkačima koji žele dodatnu mekoću bez dodatnog osjećaja težine. Zbog zanimljive, stilizovane siluete i lijepih boja, model je popularan i kao model. Potraži ga u Sport Vision prodavnicama ili na:  https://goo.gl/KAdeQt 

 Nike Lunar Skyelux model je postao sinonim savršene udobnosti i mekoće, od momenta kada je prvi put lansiran, kao unapređeni Skyelux model sa Lunarlon tehnologijom. Tri osnovne karakteristike ovog modela su:

  • mekoća i udobnost,
  • prozračnost i
  • prilagodljivost

Dvije vrste Cushlon pjene se kombinuju u međuđonu, što omogućava dobru amortizaciju pri svakom koraku i lagane prelaze. Meki međuđon dvostruke gustine odlično prijanja uz stopalo i pruža vrhunsku udobnost pri svakom koraku.

Gornjište Nike Lunar Skyelux modela je konstruisano od posebne mrežne strukture koja može da obezbijedi visok nivo prozračnosti pri dugom nošenju. Mrežna struktura se sastoji od posebno konstruisane glatke mreže, sa mekom okovratnikom i jezikom.

Sve ovo zajedno čini stabilnim Flywire tehnologija. Flywire kablovi spajaju se sa pertlama i obezbjeđuju stabilnost na sredini stopala i dinamično kretanje.

Kreirana za udobnost, Nike Lunar Skyelux Running Shoe se preporučuje trkačima koji žele dodatnu mekoću bez dodatnog osjećaja težine. Zbog zanimljive, stilizovane siluete i lijepih boja, model je popularan i kao lifestyle patika, za dnevne kombinacije.

Model potraži u Sport Vision multibrend prodavnicama ili ONLINE.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!