Učestvuj i osvoji najljepši osmijeh!

898

Implantološki centar LOTUS DENT, Uno radio i Uno portal poklanjaju Vam svakog prvog u mjesecu najljepši osmijeh!

U prvom nagradnom izvlačenju u prilici ste da svoj osmijeh uljepšate najljepšim cirkonijumskim krunicama, u vrijednosti do 3.500 KM, u zavisnosti od medicinskih indikacija.

PRAVILA:

Za učešće u nagradnoj igri dovoljno je da u sanduče Facebook stranice UNO Banjaluka pošaljete poruku da želite da učestvujete. Ukoliko Vam u profilu ne piše ime i prezime, napištite i ostavite broj telefona na koji ćete biti dostupni na dan javnog izvlačenja dobitnika nagrade.

Sa jednog Facebook profila moguća je samo jedna prijava za učešće u nagradnoj igri. Vaš telefonski broj neće biti upotrebljen u druge svrhe i samo je predmet učešća u nagradnoj igri.

U roku od 24 časa dobićete odgovor koji će sadržavati Vaš jedinstveni takmičarski broj, datum, vrijeme i mjesto javnog izvlačenja. Svi dodijeljeni takmičarski brojevi ravnopravno učestvuju u nagradnoj igri. Ukoliko niste dostavili navedene podatke, jedinstveni takmičarski broj neće biti dodijeljen.

VRIJEME I MJESTO IZVLAČENJA DOBITNIKA:

Subota 1. jul u 18:15 časova uživo u programu banjalučkog Uno radija (107,5 MHz) u prisustvu sponzora nagradne igre.

Posljednji dan za prijavu za učešće u nagradnoj igri je 30. jun. Na dan izvlačenja 1. jula jedinstveni takmičarski brojevi neće biti dodjeljivani.

Procedura je sljedeća: Čim se izvuče jedinstveni takmičarski broj, dobitnik će automatski biti pozvan i uključen uživo u program radija (broj telefona je već bio uslov za učešće u nagradnoj igri).

VAŽNO: U slučaju da izvučeni broj  tada ne bude dostupan, gubi pravo na nagradu i izvlačimo sljedeći broj i takođe ga pozivamo javno. Zašto? Zato što nam je cilj da tada svi  javno čuju ime i prezime dobitnika. Dakle, 1. jula u 18.15 obavezno budite dostupni!

Dobitnik nagrade nema pravo na potraživanje novčane vrijednosti nagrade. U slučaju da dobitnik nije iz Banjaluke, sam snosi troškove dolaska i eventualnog boravka u gradu za vrijeme realizacije osvojene nagrade.

Dobitnik nagrade će prvo doći na pregled gdje će se ustanoviti da li postoje uslovi za ovu vrstu rada. U slučaju da kod dobitnika ne postoje medicinski opravdane indikacije, dobitnik zadržava pravo da nagradu prenese na drugo lice. Vrijednost nagrade je do 3.500 KM u zavisnosti od medicinskih indikacija.

Nadamo se da smo sve jasno i precizno objasnili, naša želja je da na pošten način organizujemo ove nagradne igre i da obradujemo mnoge. Vaša sreća  kada budete drugima pričali da ste osvojili ovu nagradu nama će biti najveće zadovoljstvo.

Dakle, učestvujte u nagradnoj igri, kliknine na Facebook stranicu UNO Banjaluka, pošaljite poruku sa brojem telefona i pozovite Vaše prijatelje da i oni učestvuju.

SREĆNO !

Implantološki centar LOTUS DENT nalazi se u Ulici Petra Preradovića broj 21 u Banjaluci. Više o njima saznajte na www.lotusdent.ba

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!