Ivanović: Penal je uticao na tok utakmice

384

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović ocijenio je da je utakmica protiv Velsa, odigrana sinoć, bila teška i da su igrači na početku malo podlegli pritisku punog stadiona u Beogradu.

“Ova generacija definitnivno nije igrala pred ovakvim vetrom u leđa, i to nas je možda malo najprije gurnulo a zatim spotaklo, a ono što je uticalo na tok utakmice je penal, koji je dosta promijenio. U drugom poluvremenu smo definitivno kontrolisali utakmicu i postigli gol”, rekao je Ivanović novinarima poslije utakmice.

Fudbaleri Srbije odigrali su na stadionu “Rajko Mitić” u Beogradu neriješeno 1:1 protiv Velsa u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Srbija je ostala prva na tabeli Grupe D sa 12 bodova, koliko ima i Irska, dok Vels i Austrija imaju po osam.

“U ovoj kvalifikacionoj grupi postoje četiri ekipe, a nijedna se nije otpisala sama. Biće uzbudljivo do kraja. Ostaje žal što nismo pobijedili, biće još prilika”, dodao je kapiten.

Komentarišući debi Aleksandra Prijovića, Ivanović je rekao da misl da je Srbija dobila jako ozbiljnog igrača.

“Mislim da je ušao fenomenalno u utakmicu, da je on nešto što može da čini prevagu u budućnosti. Sa njim dobijamo na težni i snazi. On i Aleksandar Mitrović su danas pokazali da mogu da budu sjajan tandem”, naveo je on, javlja Beta.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!