Putin: Nemam loše dane jer nisam žensko

882

U dokumentarcu Olivera Stouna, koji se sastoji od serije intervjua sa Vladimirom Putinom, ruski predsjednik izložio je svoje stavove na brojne teme, od geopolitike do života i ljubavi.

Kada ga je, tokom šetnje Kremljom, Stoun upitao da li ima loše dane, Putin je rekao da o tome ne mora da brine zbog samo činjenice da je muškarac.

„Nisam žena i zato nemam loše dane. Ne želim nikoga da vrijeđam. To je jednostavno priroda stvari. Postoje određeni prirodni ciklusi“, objasnio je svoj stav američkom režiseru, prenosi Blumberg njuz.

Putin je takođe iskoristio dokumentarac da demantuje da postoji bilo kakav progon gej populacije u Rusiji, uprkos zakonu protiv „propagande homoseksualnosti među maloljetnicima“ i brojnim izveštajima o progonu homoseksualaca u Čečeniji.

Međutim, kada ga je Stoun upitao da li bi se istuširao pored homoseksualca, ruski predsjednik odgovorio je odrično.

„Više bih volio da se ne tuširam pored njega. Zašto ga provocirati. Ali znate, ja sam majstor džudoa“, istakao je Putin.

Putin je takođe pokazao Stounu Moskvu i opisao mu svoje dnevni režim vježbi. Osim toga, u dokumentarcu su njih dvojica sjeli da gledaju Kjubrikov klasik Doktor Strejndžlav i kako sam zavolio bombu.

Intervjui će biti prikazani na kablovskoj mreži Šoutajm u formatu četiri jednočasovne epizode, počevši od sljedeće nedjelje. (RTS, Gardijan)

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!