Privatno ostrvo za 495 dolara (VIDEO)

748

Mnogi idealan odmor zamišljaju daleko od grada, gužve i ljudi, pa se osamljeno privatno ostrvo čini kao idealna destinacija. Iako mnogi nisu u mogućnosti da to sebi i priušte, postoji jedno mjesto nevjerovatno pristupačno, kada je cijena u pitanju.

Mjesto zvano Berd Ajland koje pripada Belizeu moguće je iznajmiti za 495 dolara za noć putem sajta “Airbnb”. U odnosu na hotelski smještaj, velika je razlika, ali ako se uzme u obzir da je riječ o privatnom ostrvu koje vam je u potpunosti na raspolaganju, veoma je povoljno.

Gostima su na raspolaganju tri spavaće sobe i jedno kupatilo, a kako je najbiže mjesto Plasensija udaljeno 20 minuta, gosti će moći da uživaju u totalnoj privatnosti. U opisu ponude naznačeno je da je prevoz do ostrva i nazad omogućen iz Plasensije, ali da hrana nije uključena u cijenu osim pojedinih začina.

Takođe, oni koji se odluče za odmor na ovom ostrvu između ostalog imaće na raspolaganju dva kajaka, plažu i roštilj. Ono što je takođe bitno, jeste da se mjesto moguće rezervisati minimum četiri dana, ali se ne može ostati više od sedam, prenose agencije.

PODIJELI

Ostavi komentar

Unesite vaš komentar!
Unesite ime!